October 23 2018 10:58:39
Меню
· Начало
· Статии
· Файлове
· ЧЗВ
· Форум
· Връзки
· Категории новини
· За контакти
· Фото галерия
· Търсене
На линия
· Гости на линия: 1

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 160
· Най новите членове: megasmart
Последни статии
· Нов иновационен прод...
· Георги Дюлгеров от „...
· ARC-Antifrictional r...
· МОТОГАРД-УМ2010
· Ивана - номер едно и...
Изпратете дарение !
Изпратете дарение за сайта .
Въведете сума:
¤

Защо да даря?
РЕКЛАМА
ARC-Antifrictional regenerative composition
Искате да повишите конкурентноспособноста на вашата продукция? Искате максимално да намалите износването на вашето оборудване ? Искате 10-15 пъти да намалите ремонтите? Искате автомобилите Ви да работят като швейцарски часовници? Искате да икономисате огромни средства и да придадете нов импулс за развитието на вашето предприятие? Тогава технологията Мото Гард-ARC е за вас!
ARC-Antifrictional regenerative composition
Антифрикционната ресурсовъзтановяваща композиция-Мото Гард е разработена от специалисти на института „ Машиноведения имени А.А.Богонравовва РАН (ИМАШ РАН)” (патент на изобретението №2237704 от 10.10.2004) и се явява нов тип добавка към всяко моторно масло и смазочен материал. Мото Гард-ARC е разработен за безизносна и безремонтна експлоатация в такива условия където е невъзможно намесата на човека-в космоса. Тази технология е изпитвана и прилагана продължително време в космическите апарати и механизми, а сега е достъпна и за Вас.
Мото Гард-ARC защитава и възстановява повърхностите на триене, възстановява формата и размера на детайлите, нивелира микронеравностите, и образува рекордно износоустойчив защитен слой върху повърхностите на триене, тези свойства позволяват да се премине към режим на безизносна експлоатация практически на цялото механично оборудване. Мото Гард-ARC Ви позволява да възстановите повърхностите на триене в механизмите и да ги защититите от износване за много дълъг период от време дори и при много екстремен режим на работа.В Мото Гард-ARC във взаймно усилващ се вид, са обединени уникалните антифрикционни и противоизносни свмойства на трибополимерите с възтановителният ефект на серпентинита. Имено тази комбинация прави Мото Гард-ARC уникален продукт, нямащ световен аналог.
Мото Гард-ARC намира широко приложение в промишленоста и енергетиката, в машиностроенето , при експлоатацията на автомобилите и в много други сфери. Ето кратък списък на предприятията в които се прилага и успешно е преминал изпитания: ЗАО Авиостроительная корпорация „Русич”, „ Государственный космический научно-производсвенный центр им. М.В.Хруничева”, „ Главное автобронетанковое управление МО РФ.81-й бронетанковый ремонтный завод(г.Армавир), Заводите на холдинго „ЕвроЦимент”, ОАО „Удмуртнефть”, ОАО „Удмуртторф”, ОАО „Мосенерго”, ЕЛПРОМ ЗЕМ АД, ГУП „ Мостеплоенерго”, ТЕЦ „Бобовдол”, ТЕЦ „Марица изток 3”, ФГУ „Северо-Кавказская МИС”, ФГУ ЦМИС, ПО „НМЗ”(г.Навои, Узбекистан), ГУП „Зеленоградский автокомбинат”.
Използването на Мото Гард-ARC в промишленоста и енергетиката Ви позволява: да намалите скороста на износване на лагери 2-3 пъти, да намалите вероятността от тежки аварии след като приведе нивото на вибрациите и температурата на самозагряване в допустимите норми, да възтановите износените механични възли, а така също да увеличите производителноста на компресорите с 30-50%, да увеличите срока на експлоатация на оборудването 2-3 пъти, да подобрите екологичните показатели на производство и намалите шумовете от него.
Използването на Мото Гард-ARC в тежкото машиностроене Ви позволява: да намалите разходите за електроенергия с 10%, да намалите разходите за горива с 4-10%, да намалите разходите за ремонти 2-3 пъти, да възстановите ресурса на всички видове механично оборудване, да увеличите общата производителност с 20-30%, да възстановите за продължителен период прецизноста на металорежещото оборудване в следствие от това да достигнете нивото на най-добрите европейски продукти.
Използуването на Мото Гард-ARC при експлоатацията на автомобилите, камионите и тракторите Ви позволява: с 2-3 пъти да намалите ремонтите на двигателите и трансмисиите, с 30% да увеличите фактическият годишен пробег на автомобилите, с 4-12% да намалите разхода на гориво, с 2 пъти да намалите разхода на масло за сметка на увеличеният срок на използването му, да преминете на изполването на евтини масла, да намалите количеството на изхвърлените вредни емисии в атмосферата и достигнете стандарта Евро , да намалите шумовете на двигателя с 2 и повече dB.
За нови двигатели с вътрешно горене и двигатели след основен ремонт Мото Гард-ARC ще Ви помогне да нивелирате микронеравностите, да приведете размерите на детайлите във всички механични възли към номиналната им стойност. Добавянета на 20мл. Мото Гард-ARC в 1 литър всякакво моторно масло повишава износоустойчивоста до показания два пъти по добри от показанията на най добрите моторни масла, това води до увеличаване 2-3 пъти срока на експлоатация до основен ремонт на всяко механично оборудване. При това непосредствено в процеса на експлоатация формата и размера на взаимодействащите детайли се възстановява. Еднократното добавяне на Мото Гард-ARC е достатъчно: за пробег от 60 000 – 80 000 км. за автомобилите независимо от смяната на маслото, или за работа 18 месеца на трактор. След което се добавя отново. Съчетаванета на рекордната износоустойчивост на Мото Гард-ARC с периодическата въстановителна обработка обеспечава безизносен режим на експлоатация на машините.
Лабораторните измервания и изпитания на Мото Гард-ARC върху действащото оборудване на електроцентрали, металорежещи машини, двигатели и трансмисии показаха ,че Мото Гард-ARC е съвместим с всякакви масла. При вички случаи, противоизносната ефективност дори на най-ефтините масла се вдига до нивото на най-добрите.
Как работи Мото Гард-ARC?
Мото Гард-ARC обезпечава троен ефект и тройна защита за вашият двигател и вашите механизми. В действието му можем да отделим три фази:
1.Почистване и микрошлифоване на повърхностите на триене и внедряване в тях на магнезиев силикат(серпентинит) под действието на контактното налягане на допиращите се повърхности. Интензивноста на внедряване на магнезиевия силикат е пропорционална на локалното налягане в петното на контакта. При това предизвиканото от износването на детайлите биене стимулира внедряването на силиката именно в най-износените места на повърхностите, което води към възстановяване правилната форма и размери на детайлите. Процеса на внедряване автоматично спира при достигане на номиналните размери и изглаждане на повърхностите, поради намаленото с 30 пъти контактно налягане което е по-малко от първоначалното.
2.Следваща фаза-разпределението на серпентинита върху повърхностите се съпровожда с увеличаване на обема и възтановяване на формата и размерите на детайлите, а също така изглаждане на повърхностите . Твърдоста на повърхностите достига стойност HRC 56-60, неравностите се изглаждат до стойност Ra=0,1-0,15 мкм.
3.Трети етап-През този етап се формира трибополимерен слой. Трибополимерният слой обгръща повърхноста на метала образувайки филм, който се полимеризира при повишено натоварване, което предотвратява повраждане на повърхноста на метала. Този ефект обезпечава уникални антифрикционни свойства и износоустойчивост на Мото Гард-ARC.
Изследването на свойствата на повърхностите образувани при оибработка с Мото Гард-ARC на микрониво показва , че:
1.Микротвърдоста на сформираният повърхностен слой превишава микротвърдоста на основният метал 5 пъти
2.Резултатите от микровъздействията показват , че сформираният под въздействието на Мото Гард-ARC слой е достатъчно пластичен.
3.Показателите за отценка на устойчивоста на метала към химическа корозия са значително намалени
4.Дебелината на образуваният слой варира в широки граници което позволява да се заличат дефектите на основният метал.
Коментари
Няма добавени коментари.
Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.
Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
Анкета за потребителите
Ще отворят ли врати MtGox ?

Трябва да влезете за да гласувате.
ЧАТ
Трябва да влезате за да пуснете съобщение.

01/01/2013 09:08
честита нова година.Бъдете живи и здрави и много щастливи Smile

28/03/2012 22:18
Протектори за вашия телефон на изключителни цени можете да закупите от тук http://kupi-podar...cP
ath=49_2

14/12/2010 00:57
Скоро ще можете да публикувате обявата си в http://obqvi.publ.
..

04/12/2010 06:54
Новия хостинг е факт!Страницата се зарежда доста по-добре от преди! Работи перфектно като скорост. Pfft

21/11/2010 23:09
Ами пишете повече новини Smile . Май само аз , доктора и админа пускат новини .

20/11/2010 19:58
Много добър сайт, мисля че ако се почне по-сериозно може да се нареди до ВЕСТИ.БГ .. Успехи на уважавания от мен г-н Админ Smile

09/08/2010 11:31
Въведохме нова категория "Новини" за хората които искат да си пуснат БЕЗПЛАТНО обявите за продаване на стоки/услуги

02/08/2010 11:21
Много як сайт. Продължавайте с добрата работа
РЕКЛАМА
Страницата се зареди за 0.02 секунди 3,969,955 уникални посещения